Εφαγα τον τοπο να βρω το αποκομμα το κιτρινισμενο του περιοδικου απο οπου και η συνταγη...
Σας την συνιστω ανεπιφυλακτα....
Υλικα Για τα μπραουνις
- 100 γρ Βιταμ
- 150 γρ ζαχαρη
- 2 αυγα
- 100-130 γρ αλευρι χωρις γλουτενη ( το εχω φτιαξει με schar & Dove) - αναλογα με το ειδος του αλευρου αυξαμειωνουμε τα γραμμαρια
- 50 γρ κορν φλαουερ χωρις γλουτενη
- 1 κουταλι μπεικιν παουντερ χωρις γλουτενη
- 20 γρ κακαο χ.γλουτενη ( βαζω Ιον)
- Βανιλια χωρις γλουτενη
- 150 γρ κουβερτουρα χωρις γλουτενη ( βαζω νεστλε)
- 150 γρ βιταμ
- 3 κουταλακια μελι αραιωμενο σε 2 κουταλακια ζεστο νερο.
- 3 αυγα
- 50 γρ ζαχαρη και μια πρεαζα αλατι
- 150 γρ χοντροκομμενα καρυδια
- κακαο χ. γλουτενη για πασπαλισμα
για την Γεμιση- Λιωνουμε την κουβεροτυρα και το βουτηρο σε κατσαρολακι (καλυτερα μπενμαρι) μαζι με το αλατι. Στην συνεχεια χωριζουμε ασπραδια απο τους κροκους και τους χτυπαμε με τα 2/3 της ζαχαρης μαζι με το αραιωμενο μελι μεχρι να γινει το μειγμα κρεμωδες και μετα χτυπαμε τα ασπραδια μαζι με την υπολοιπη ζαχαρη. Προσθετουμε το μειγμα της σοκολατς και χτυπημενα ασπραδια, ανεκατευουμε μεχρι να γινει ομοιγενες το νεο μειγμα και τελος προσθεοτυμε τα καρυδια.
Στρωνουμε στο ταψι το χαρτι ψησιματος και απλωνουμε το 1/3 του μειγματος. στην συνεχεια απλωνουμε την γεμιση και την καλυπτουμε με το υπολοιπο μειγμα, το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα και το αφηνουμε ναν κρυωσει εντελως. το κοβουμε σε κομματακια και το πασπαλιζουμε με κακαο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου