Ενα ακομη Κοιλιοκακικό Μπλογκακι....

Η Κοιλιοκάκη αποτελεί λέξη αγνωστη στους πολλους...
Για κάποιους όμως απο μας διαμορφωνεί την καθημερινοτητα μας...

Η γλουτένη αποτελει συστατικό τροφων, αγνωστο στην πλειοψηφια του πληθυσμου...
Για κάποιους όμως απο μας, η αποφύγη της απο την διατροφη μας ειναι η μοναδική θεραπευτικη προσεγγιση της κοιλιοκακης...

Ενα μπλογκ λοιπον που μεταφερει τις εμπειριες, τις ιδεες, τις σκεψεις, τις δυσκολιες, τα κωμικα ενιοτε και τα δραματικα της "αποπομπης" της γλουτενης απο την καθημερινη ζωη μας....

Στέφη Αρέλη ( aegeotissa@gmail.com )


12/9/11

Σχετικα με τα προιοντα Valpiform...

Κοιτωντας σημερα τα στατιστικα του blog , αλλα και μιλωντας με πολλους αλλους "κοιλιοκακικους" συνειδητοποιησα πως η υπ'αριθμον ενα απορια σχετικα με προιοντα αφορα  τα προιοντα της valpiform... οι γνωστοι με ρωτουν για την σφολιατα (κυριως) ενω η google  οδηγουσε στο blog μεσα απο αναζητησεις τυπου  "κοιλιοκακη, φυλλο σφολιατας", "valpiform,  η εταιρεια που τα εισαγει" κλπ κλπ. 
Υπεθεσα λοιπον πως σιγουρα θελεμε μια πιο επισημη ενημερωση καθως το να αναφερω απλα απο που τα αγοραζω δεν βοηθαει... Επισης βλεποντας πως το επαρχιακο μας φαρμακειο δεν εφερε στην παραγγελια τα προιοντα που ζητησα , καθως η φαρμακαποθηκη δηλωσε αγνοια , πηρα το θαρρος να επικοινωνησω με την Κα Καλυβα και να της το αναφερω. Η ανταποκριση στις αποριες και τις ερωτησεις μας ηταν αμεση... δημοσιευω την απαντηση της  (και  την ευχαριστω για αλλη μια φορα).

Τα προϊόντα Valpiform & France Aglut (βιολογική σειρά προϊόντων χωρίς γλουτένη) τα οποία διακινούνται από την εταιρεία μας,εδώ και λίγους μήνες περιλαμβάνονται στη νέα λίστα των προϊόντων που καλύπτονται από τα ταμεία.Οι κατηγορίες των προϊόντων περιλαμβάνουν τα εξής: Άλευρα, Βοηθήματα κουζίνας, Ψωμιά,  Κέικ-Γλυκίσματα,Δημητριακά (πρωινά), Ζυμαρικά,
Φρυγανιές,Κράκερ.
Σύνολο 44 προϊόντα ,τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινής διατροφής.Τα προϊόντα διακινούνται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από εμάς ΧΩΡΙΣ τη μεσολάβηση φαρμακαποθήκης.Δίνεται τη παραγγελία σας στο φαρμακείο,εκείνοι επικοινωνούν με εμάς και η παράδοση της γίνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Επίσης τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα υγιεινής διατροφής,σε επιλεγμένα delicatessen και μικρές επιλεγμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Όσον αφορά τα προϊόντα κατάψυξης Valpiform: Στην Αττική η παράδοση γίνεται απευθείας από εμάς με δικά μας αυτοκίνητα , στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα μιας και οι μεταφορικές εταιρείες που διακινούν προϊόντα κατάψυξης δεν δέχονται μικρές ποσότητες (δέματα ).Προσπαθούμε όμως να βρούμε τρόπο έτσι ώστε να η διακίνηση να γίνεται παντού χωρίς πρόβλημα.Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
BIODYNAMIC LIFE
ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 6 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΛ 210 2771573 FAX 210 2771563
Email : biodynamiclife@otenet.gr, info@biodynamic.com.gr
Web site : www.biodynamic.com.gr
Δείτε μας και στο FACEBOOK εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: