Απο τις πολυ ευκολες συνταγες - αλχημεια κλασσικα δικη μου- που γίνεται γρήγορα και ειναι και ελαφρια.
-υλικα
2 κολοκυθακια
ανιθος - μαιντανος - ψιλοκομμενος
3 αυγα
50 γρ γαλα
τυρι ασπρο ( φέτα ή κατσικίσιο) ποσοτητα κατα βουληση
2-4 κουταλιες αλευρι ΧΓ. ή ρυζαλευρο
πιπερι
1 κουταλια βιταμ
- προετοιμασια
τρίβουμε τα κολοκυθακια στο τρίφτη , αναμειγιουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και τα βάζουμε το μειγμα ( αναλογα με το νερο που εχουν τα κολοκυθακια μπορει να προσθεσουμε λιγο αλευρι) σε ενα ρηχο ταψακι και το ψήνουμε για περιπου 20 λεπτα.
Οταν εχω κεφι βάζω και ροδελες κομενες κολοκυθιου πανω από το μειγμα για διακοσμηση.
υ.γ. με τον ιδιο τροπο φτιαχνω και την πιο ευκολη και λεπτη τυροπιττα.
-υλικα
2 κολοκυθακια
ανιθος - μαιντανος - ψιλοκομμενος
3 αυγα
50 γρ γαλα
τυρι ασπρο ( φέτα ή κατσικίσιο) ποσοτητα κατα βουληση
2-4 κουταλιες αλευρι ΧΓ. ή ρυζαλευρο
πιπερι
1 κουταλια βιταμ
- προετοιμασια
τρίβουμε τα κολοκυθακια στο τρίφτη , αναμειγιουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και τα βάζουμε το μειγμα ( αναλογα με το νερο που εχουν τα κολοκυθακια μπορει να προσθεσουμε λιγο αλευρι) σε ενα ρηχο ταψακι και το ψήνουμε για περιπου 20 λεπτα.
Οταν εχω κεφι βάζω και ροδελες κομενες κολοκυθιου πανω από το μειγμα για διακοσμηση.
υ.γ. με τον ιδιο τροπο φτιαχνω και την πιο ευκολη και λεπτη τυροπιττα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου